Slamavskiljare och trekammarbrunn

Har man ett hus eller ett fritidshus som inte är kopplat till det kommunala vattnet så är det viktigt att man har koll så att man har ett fungerande enskilt avlopp anslutet till bostaden. Då det också är viktigt att man använder sig av pålitliga hantverkare som använder sig av hållbara delar och väl tillverkade slamavskiljare som är en viktig del i det enskilda avloppet som man har i sitt hem.

Toalettvattnet eller BDT-vattnet måste först gå igenom en slamavskiljare innan det kan fortsätta till nästa steg i reningsprocessen. I själva slamavskiljaren finns det antingen en eller flera kammare där toalettvattnet sedimenteras och töms regelbundet därefter för att allting ska flyta på så smidigt som möjligt. En slamavskiljare kan alltså även kallas för trekammarbrunn om den har tre kammare istället för en eller två, det är alltså bara ett alternativt val innan hur man ska skilja slammet innan det går vidare till en infiltrationsanläggning exempelvis.

Slamavskiljare från Tranås Cementvarufabrik

Tranås Cementvarufabrik är en handel som har funnits inom branschen i många år och har därför erfarenhet och kunskap om hur man bäst ska tillverka och leverera slamavskiljare och trekammarbrunnar i stålfiberbetong. Då de alltid satsar på hög funktionalitet, lång livslängd och högt monteringsvärde så är det en av de överlägset bästa slamavskiljarna på marknaden idag.

Den har många fördelar som man drar nytta av när man har ett enskilt avlopp så som att den har en låg bygghöjd, den har en lätt vikt, tålig vid tömningar, den är lätt att montera, du får en perfekt insyn vid slamtömning eller inspektion och den har även en god totalekonomi som alltid uppskattas. Så för att läsa mer om Tranåsbrunnen så kan ni antingen surfa in på deras hemsida eller kontakta dem direkt, all information hittar ni på www.tranascementvarufabrik.se.